Agnes 4

Dig Design

The client brief called for a light-filled contemporary Australian home with the essence of Japan. Starting with a dilapidated, dark and spatially deprived cottage on a tight block, this design response excels by providing well-proportioned light-filled spaces with an apparent ease of connectedness with the outdoor environment. The highly resolved and controlled space planning combined with a warm yet varied palette of finishes results in a project that demonstrates the benefits of a vigorous and well considered design response to a set of complex design constraints. This project demonstrates the essence of a well-crafted make-over.

2 awards

    • 2014 Winner

Carpenter Street Residence

view +
    • 2013 Commendation

Bannockburn Cultural Centre

view +
    • 2012 Commendation

Hannan Street Residence

view +