Beach House Sorrento

Melbourne Design Studios

This stunning beach house, fully documented, tendered and quoted, yet unbuilt, is an opportunity lost. The modern, folding form is designed to incorporate, transform and significantly expand the existing 1960’s beach-side shack. The folding roof form ‘cups’ the building and protects it from harsh westerly elements, yet opens fully towards the north (seaviews) and south (bushland). Extensive coastal views are captured from primary first floor living spaces and the master bedroom. The first-floor elements are designed to float (cantilever) above the ground floor providing a heightened sense of airiness and space. The documentation includes 3D modelling of both internal and external elevations that clearly illustrates a magnificent modern abode in an idyllic location.

1 award

    • 2019 Winner

Biophilia – Slate House Northcote

view +
    • 2018 Winner

No Two The Same

view +
    • 2016 Winner

Waltham Jewel

view +
    • 2014 Winner

Birkenstock Australia HQ

view +
    • 2013 Winner

Flagship Office Fitout for Reactive Digital Media HQ

view +