Beaumaris Residence

Studio Mint

In a world of neutral and minimalistic design, the Beaumaris Residence is a refreshing change of pace with its bold artworks, intricate detailing and bright colours.

1 award

Taking the time to get to know their clients, STUDIOMINT has created a home which beautifully reflects its owners’ personalities. Walking up to the entrance, residents and visitors are greeted by a bright purple door which sets the tone.

 

Inside the home, a beautiful feature wall made from sustainably-sourced natural timber draws you in, creating a warm and inviting entry. Bringing St Kilda’s hip vibe to Beaumaris was paramount and done with a large graffiti feature wall near the pool and contemporary artwork on sliding doors.

 

Beaumaris Residence proves excitement and fun can be used skilfully to provide a much desired and aesthetically pleasing design.

    • 2019 Winner

Yamaha Music Australia

view +
    • 2019 Commendation

Civilex

view +
    • 2015 Winner

Blackburn Residence

view +
    • 2015 Winner

LK Group

view +