Bishop House

Maxa Design

Staying within the confines of the existing single-storey home, this extension manages to transform a tired brick veneer. Combining improved thermal performance, a freeing up of spatial planning, and providing views to both the natural environment and city views from the first floor extension, the original house is almost unrecognisable. The design outcome achieves a light-filled contemporary modern home whilst retaining many elements of the original. This beautifully articulated building nestles comfortably within the original garden setting, resulting in a totally transformed and reinvigorated family home that has revived the clients’ love for their home.

1 award

    • 2019 Commendation

Heathmont Passive House

view +
    • 2018 Commendation

Kallista

view +
    • 2016 Winner

Culvert House Trentham

view +
    • 2015 Winner

Glen Iris Residence

view +
    • 2014 Winner

Brunswick Residence

view +
    • 2014 Commendation

Warragul Residence

view +
    • 2013 Winner

Nunawading

view +
    • 2011 Winner

Tonimbuk Residence

view +