Civilex

Studio Mint

For its 10 year anniversary, civil engineering company, Civilex got the lift it needed with a new workspace.

1 award

Embracing an old warehouse’s existing features, STUDIOMINT took inspiration for the project from Civilex’s services and offerings. A keen focus on functionality for a quiet zone, a ‘fun’ breakout area and introducing aspects of wellbeing through an outdoor area contributed to an interior design that resonates with the clients’ desired image.

 

Through this clever design, Civilex employees’ experience at work has been enhanced making it a place they’d want to be in, a feat worthy of celebration.

 

By capturing light, bringing greenery inside, and creating multi-functional spaces, STUDIOMINT has created a beautiful new work environment which incorporates industrial elements that resonate with the engineering industry.

    • 2019 Winner

Beaumaris Residence

view +
    • 2019 Winner

Yamaha Music Australia

view +
    • 2015 Winner

Blackburn Residence

view +
    • 2015 Winner

LK Group

view +