Courtyard House

EME Design

With superb craftsmanship and exceptional execution, this project was the clear winner in this category.

2 awards

The planning of the interior and exterior spaces integrated seamlessly, adopting clever and innovative screening devices to create flexible use of the areas. The living areas, including the outdoor terraces, can be opened up to allow a large free-flowing space or partitioned to allow these areas to feel connected while being separate. All areas of this project have been carefully thought through and designed, particularly on the different interfacing areas and materiality used on the design elements. This beautiful and elegant alterations and additions project was certainly worthy of taking the winning honours for this category.

    • 2018 Commendation

Passive Butterfly

view +
    • 2016 Winner

Artisan Apartments

view +
    • 2016 Winner

Cathedralette

view +
    • 2015 Winner

Anderson Residence

view +
    • 2013 Winner

Mildura Eco Living Centre

view +
    • 2011 Winner

Ribbon House

view +
    • 2015 Winner

Heritage Re-Invention

view +