Kirrewur Court Restoration & Additions

Another Dimension Building Design

Returning the Kirrewur Court property to its former residential glory after being converted to a reception hall required an ambitious approach.

1 award

Another Dimension Building Design conducted a thorough historical archaeological investigation to piece together the intricate details of the former residence’s design – its bay windows, decorative interlace design on the veranda and the original front entrance. This served as the inspiration for Another Dimension’s timeless restoration; one that pays respect to the estate’s history yet creates a striking modern extension that brings the outdoors in.

 

The cornerstone of the project is the two storey extension which offers the occupants an expansive outdoor area featuring an infinity edge swimming pool, tennis court and stunning alfresco, perfect for activity time with the children and entertaining friends and family.