Morell Street

Vibe Design Group

This was the unanimous winner for excellence in the use of glass. This project stood out amongst other entries by not only using glass for design elements such as balustrading and windows, but adopting glazing strategies for defining spaces and providing the separation of areas, while maintaining view cones and connectivity.

1 award

These glazed elements sit comfortably and complement other materials used for the building. Glass plays an important role in the overall design intent, bringing the ground level into the upper living zone. A two-storey black anodised window combination frames the view of the significant English Oak Tree.

    • 2019 Winner

Moat's Corner

view +
    • 2016 Winner

Sorrento House 1

view +
    • 2014 Commendation

Grange

view +
    • 2013 Winner

The Eyrie

view +
    • 2012 Winner

Royston

view +
    • 2012 Commendation

Dalton

view +
    • 2011 Winner

Kew House 3

view +
    • 2011 Commendation

Tramway

view +
    • 2011 Winner

Mercer

view +