Sorrento House 1

Vibe Design Group

The asymmetric angular lines of this modern beach house is a spacious synthesis of timber, concrete and steel used sensitively and is assertively defined by the black window detailing. A fabulous juxtaposition of cast concrete walls that looks strong yet feel soft when combined with timber panelling and floors that feel bold yet look comfortable. This is a well-resolved design that permeates right through to the interior design and decoration. A stunning three-bedroom home with a thoughtful kitchen design, a spacious gym, supportive storage, inviting living rooms and expansive decking that invites entertaining by the fire-place and pool respectively. The house demonstrates that modesty and luxury can be reconciled through good design. Luxurious practicality and a clean aesthetic make this project deserving of this Award.

2 awards

    • 2019 Winner

Moat's Corner

view +
    • 2018 Winner

Morell Street

view +
    • 2014 Commendation

Grange

view +
    • 2013 Winner

The Eyrie

view +
    • 2012 Winner

Royston

view +
    • 2012 Commendation

Dalton

view +
    • 2011 Winner

Kew House 3

view +
    • 2011 Commendation

Tramway

view +
    • 2011 Winner

Mercer

view +