Tramway

Vibe Design Group

With massing of the forms, this house is extremely well handled and is highlighted by careful fenestration, providing an inviting sense of selective transparency. The intelligent articulation avoids the impression of bulk, and ensures that the forms appear to float gracefully over the cleverly concealed garage. The transparent sections invite the viewer to explore further from the spare but elegant entry, while a pleasing rhythm is developed through the use of timber and zinc cladding, and a determined resistance to the use of any unnecessary detail. The interior and landscaping are similarly restrained.

1 award

    • 2019 Winner

Moat's Corner

view +
    • 2018 Winner

Morell Street

view +
    • 2016 Winner

Sorrento House 1

view +
    • 2014 Commendation

Grange

view +
    • 2013 Winner

The Eyrie

view +
    • 2012 Winner

Royston

view +
    • 2012 Commendation

Dalton

view +
    • 2011 Winner

Kew House 3

view +
    • 2011 Winner

Mercer

view +