Waltham Jewel

Melbourne Design Studios

The Waltham Jewel has transformed a totally derelict heritage dwelling into a beautiful contemporary new home. The design transformation retains the original heritage grace and blends it with modern design features. A well-balanced and highly considered palette of finishes and fixtures, combined with attention to detail, has delivered a cohesive finished product. The design outcome achieves a beautifully crafted, well-lit, spacious, modern and grand home with just a touch of ‘bling’. This project demonstrates a totally considered approach to a complex and extensive restoration.

3 awards

    • 2019 Winner

Biophilia – Slate House Northcote

view +
    • 2018 Winner

No Two The Same

view +
    • 2015 Winner

Beach House Sorrento

view +
    • 2014 Winner

Birkenstock Australia HQ

view +
    • 2013 Winner

Flagship Office Fitout for Reactive Digital Media HQ

view +